www.ro-ua-md.net

VOLUNTARIAT R.MOLDOVA

VOLUNTARIAT R.MOLDOVA
http://www.voluntariat.md

http://amicel.cnpac.org.md

Report on the problem of child abuse_MOLDOVA.

Report on the problem of child abuse_MOLDOVA.
http://www.canee.net/bulgaria/research_on_the_problem_of_child_abuse_in_eastern_europe

SALESIANI IN MOLDOVA.

SALESIANI IN MOLDOVA.
http://www.donbosco.ro/contact/

http://www.cnpac.org.md

FUNDATIA "COPILUL"

FUNDATIA "COPILUL"
http://www.fundatiacopilul.md/

GRAZIE DI CUORE !

Seborga nel MONDO.

Seborga nel MONDO.
http://it.youtube.com/user/seborghino http://www.seborganelmondo.org/index.php?option=com_content&task=view&id=452&Itemid=1

VOLONTARIATO IN MOLDOVA.

VOLONTARIATO IN MOLDOVA.
Non e mai tardi ad iniziare a fare del bene. Aiutiamo i nostri bambini moldavi, sono il futuro del nostro paese....VIDEO DEL NOSTRO VIAGGIO: http://www.livestream.com/newchannel/popoutplayer?channel=seborgatv

NOMINA- "MESSAGERO DI PACE NEL MONDO"

NOMINA- "MESSAGERO DI PACE NEL MONDO"
SI RICEVE PIU' NEL DARE, CHE RICEVERE.

Namastè

Namastè
“Non basta fare il bene, bisogna anche farlo bene” http://www.namaste-adozioni.org/

http://irffmoldova.ning.com/

http://irffmoldova.ning.com/
http://volunteeracademy.blogspot.com/

Orphans of Moldova Moldovan residential system (orphanages) – information, news, key actors and ac

Orphans of Moldova Moldovan residential system (orphanages) – information, news, key actors and ac
http://orphansofmoldova.wordpress.com/

PRIETENII COPIILOR.

PRIETENII COPIILOR.
http://www.prieteniicopiilor.md/

lunedì 18 aprile 2011
Dăruieşte un zîmbet pentru şapte copilaşi din Costuleni.

Fetele care alcătuiesc grupul de susţinătoare a echipei de fotbal FC Costuleni, sub denumirea de “Golul Leoaicelor”, au trecut de la fotbal şi la viaţa socială.

În acest sens, fetele au început o campanie de caritate! Sub sloganul “Dăruieşte un zîmbet”, “leoaicele” au pornit pe drumul de a ajuta două familii nevoiaşe din localitatea Costuleni.

daruieste un zimbet costuleni
daruieste un zimbet costulenidaruieste un zimbet costuleni
daruieste un zimbet costuleni
daruieste un zimbet costuleni
Este vorba despre o poveste cutremurătoare a două femei, surori gemene, Aliona şi Liliana, care au avut un destin geamăn.  Ambele femei au fost căsătorite, ambele au rămas singure, ambele au copii pe care îi cresc la limita existenţei.
Dacă Liliana a rămas văduvă după decesul soţului său în urmă cu şase ani, Aliona a fost părăsită cu mult timp în urmă de soţul său din Kazahstan.
Aliona are patru copii, (în vârstă de 6, 7, 9 şi 11 ani), iar Liliana are trei (5, 11 şi 14 ani). Cele două femei au două case în localitatea Costuleni, însă locuinţele lor sînt în ruină.
Fetele de la “Golul Leoaicelor” au fost prezente în casele celor două femei, vă prezentăm imagini foto pe www.jurnalsportiv.md, iar copiii sunt ca nişte îngeri. Şapte mici suflete, al căror singur vis este să aibă haine, cărţi de poveşti şi un computer.
Profesoara de franceză a şcolii din localitatea Costuleni, Eugenia Prepeliţă, a relatat că aceşti copii învaţă foarte bine, sunt disciplinaţi şi că este un blestem că trebuie să treacă prin aşa greutăţi.
Fetele de la “Golul Leoaicelor”, care au iniţiat această campanie de solidaritate cu aceşti minunaţi micuţi, au deschis un centru de colectare a bunurilor, sub formă de îmbrăcăminte, încălţăminte şi alimente, pe adresa Sfatul Ţării, nr. 16, din Chişinău, responsabilă fiind Diana Rotaru, ori telefonînd la numărul de mobil 068 885 886, responsabil – Dorina Bagrinovski. Campania va continua pînă la 21 aprilie, pentru ca darurile să ajungă la aceşti copilaşi în ziua de Sfintele Paşte.
„Expresul.com” şi Ziarul „Expresul de Ungheni” se alătură campaniei „Dăruieşte un zîmbet!” şi apelează la toţi unghenenii pentru a ajuta aceşti copii. Sînt benevenite produsele alimentare, jucăriile, rechizitele şcolare – orice consideraţi că le-ar prinde bine micuţilor costuleneni. Vă aşteptăm în fiecare zi, de luni pînă vineri, la sediul redacţiei (Ungheni, str. Barbu Lăutaru 26, of. 229). Telefon: 28575, 069042758.
http://expresul.com/2011/04/15/fotovideo-daruieste-un-zimbet-pentru-sapte-copilasi-din-costuleni/

Nessun commento:

Posta un commento