www.ro-ua-md.net

VOLUNTARIAT R.MOLDOVA

VOLUNTARIAT R.MOLDOVA
http://www.voluntariat.md

http://amicel.cnpac.org.md

Report on the problem of child abuse_MOLDOVA.

Report on the problem of child abuse_MOLDOVA.
http://www.canee.net/bulgaria/research_on_the_problem_of_child_abuse_in_eastern_europe

SALESIANI IN MOLDOVA.

SALESIANI IN MOLDOVA.
http://www.donbosco.ro/contact/

http://www.cnpac.org.md

FUNDATIA "COPILUL"

FUNDATIA "COPILUL"
http://www.fundatiacopilul.md/

GRAZIE DI CUORE !

Seborga nel MONDO.

Seborga nel MONDO.
http://it.youtube.com/user/seborghino http://www.seborganelmondo.org/index.php?option=com_content&task=view&id=452&Itemid=1

VOLONTARIATO IN MOLDOVA.

VOLONTARIATO IN MOLDOVA.
Non e mai tardi ad iniziare a fare del bene. Aiutiamo i nostri bambini moldavi, sono il futuro del nostro paese....VIDEO DEL NOSTRO VIAGGIO: http://www.livestream.com/newchannel/popoutplayer?channel=seborgatv

NOMINA- "MESSAGERO DI PACE NEL MONDO"

NOMINA- "MESSAGERO DI PACE NEL MONDO"
SI RICEVE PIU' NEL DARE, CHE RICEVERE.

Namastè

Namastè
“Non basta fare il bene, bisogna anche farlo bene” http://www.namaste-adozioni.org/

http://irffmoldova.ning.com/

http://irffmoldova.ning.com/
http://volunteeracademy.blogspot.com/

Orphans of Moldova Moldovan residential system (orphanages) – information, news, key actors and ac

Orphans of Moldova Moldovan residential system (orphanages) – information, news, key actors and ac
http://orphansofmoldova.wordpress.com/

PRIETENII COPIILOR.

PRIETENII COPIILOR.
http://www.prieteniicopiilor.md/

martedì 3 maggio 2011

ABRACADABRA - o familie pentru fiecare copil!


O zi de magie cu şi pentru copiii abandonaţi!

Duminică, 23 mai, centrul comercial Shopping MallDova găzduieşte cea de-a VIII-a ediţie a sărbătorii “Abracadabra”


În data de 23 mai, cu începere de la ora 12:00, chişinăuenii şi oaspeţii capitalei sunt invitaţi la o zi de magie cu şi pentru copiii abandonaţi. Rolul acestui eveniment este de a sensibiliza opinia publică în ceea ce priveşte situaţia copiilor din internate, oferind posibilitatea de a-i întîlni într-un context diferit de cel al instituţiei în care se află. Sub îndemnul “O familie pentru fiecare copil” orice persoană este binevenită la sărbătoarea „Abracadabra” pentru a descoperi ce înseamnă visul unui copil de a avea o familie. Peste 1000 de copiii, pedagogi, instructori, voluntari vor veni în centru comercial Shopping MallDova să se joace şi să redea copiilor dreptul la o copilărie fericită şi, mai presus de orice, la o familie care să-i iubească şi să le ofere o creştere adecvată.
Stela Vasluian, preşedinte AO “Amici dei Bambini”, Moldova: “Motivul pentru care organizăm această sărbătoare magică este de a aduce bucurie copiilor din cele 16 internate din RM. În mare parte, majoritatea activităţilor sunt organizate de către copiii din comunitate pentru copiii din internate. Împreună ei se pot integra, comunica şi forma prietenii de lungă durată. Împreună pot depăşi anumite complexe şi bariere”.

Tatiana Lungu, preşedinte AO ”Prietenii Copiilor”: “Prin activităţi şi sărbători de genul “Abracadabra” copiii din internate se simt mai fericiţi, simt că pot avea o copilărie senină, cu aceleaşi drepturi ca şi restul semenilor. De aceea, venim aici cu dorinţa de a dedica această zi tuturor copiilor, dar mai ales copiilor din internate, pentru că avem speranţa că într-o zi numărul de copii din internate va scădea, iar numărul de copii care îşi vor găsi o familie va creşte. Credem într-o magie!”

În cadrul evenimentului, copii şi părinţii se vor putea bucura de un program distractiv, captivat: spectacol muzical cu participarea colectivelor artistice de copii şi a artiştilor autohtoni, ateliere de artă creativă, face-painting, atelier de joc, modelarea baloanelor.

De asemenea, Shopping MallDova inaugurează o nouă galerie de artă la etajul 3. Prima expoziţie fotografică vernisată în galerie va fi dedicată sărbătorii “Abracadabra” şi va fi inaugurata de Doamna Ministru Valentina Buliga – Ministerul Muncii, Protecţiei Sociale a Familiei şi de Şefa Direcţiei Generale Învăţământ Tineret şi Sport, Chişinău – Doamna Tatiana Nagnibeda – Tverdohleb.

Expoziţia “O familie pentru fiecare copil” are o semnificaţie dublă: jumătate din fotografiile expuse prezintă imagini cu copiii din internate, cealaltă jumătate prezintă fotografii ce reflectă momente din viaţa de familie a vedetelor autohtone şi a persoanelor publice. Fotografiile au fost realizate cu suportul revistei „Odoraş”.

„Abracadabra” este o sărbătoare ce se organizează simultan în aproximativ 20 de ţări în care activează Asociaţia internaţională „Amici dei Bambini”. La Chişinău evenimentul este organizat de către Asociaţia „Amici dei Bambini”, în parteneriat cu Asociaţia „Prietenii Copiilor”, Direcţia Generală Educaţie, Tineret şi Sport a Consiliului municipal Chişinău şi centrul comercial Shopping MallDova.

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să contactaţi:

Tatiana Cociaş
Responsabil Relaţii cu Publicul
Amici dei Bambini Moldova
Chişinău, str. C. Stere, 1
Tel./fax + 373 22 23 21 12;
Gsm: 069 63 2220 069 63 2220
E-mail: chisinau@aibi.it Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
www.aibi.it
http://abracadabra-23maiozidemagie.blogspot.com/

Victoria Morozov
Responsabil Relaţii cu Publicul
Asociatia „Prietenii Copiilor”
Tel.: +373 22 595931 +373 22 595931
GSM: +373 69379870 +373 69379870
Email: victoriamorozov@mail.ru Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
www.prieteniicopiilor.md
www.ludoteca.md

Nessun commento:

Posta un commento